Vysněný život markeťačky v romantické Paříži. Nová řada seriálu ovládla český Netflix

Představitelka hlavní role Lily Collins před kamerou vystřídala rekordních 82 různých oděvů.
Podle agentury AP novinka znovu sází na osvědčenou směs odvážné módy, flirtu a menších dramat na pracovišti. Jen představitelka hlavní role Lily Collins už se cítí o poznání sebevědoměji.
Pětatřicetiletá herečka a modelka, dcera hudebníka Phila Collinse, tvrdí, že od premiéry první řady v roce 2020 osobnostně dospěla podobně jako její hrdinka, marketingová manažerka a influencerka Emily Cooper.
"Při natáčení čtvrté řady už jsem si připadala jako někdo jiný, než když jsme začínali," říká Lily Collins. "I díky tomu seriálu mám pocit, že se ze mě stal úplnější, chápavější člověk," dodává.
Pro herečku je projekt v mnoha ohledech osobní. Nejenže ztvárnila hlavní roli, zároveň Emily in Paris produkuje. První řada z roku 2020 byla vůbec prvním projektem, do něhož zainvestovala. Protože uspěla, dnes už má takových několik. "Tak jako v seriálu osobnostně roste Emily, cítím, že rostu i já. Nejenom herecky, ale také producentsky," říká Lily Collins. Na snímku vlevo je Ashley Park v roli její kamarádky Mindy. Zobrazit 25 fotografií
Foto: Netflix
Kultura AP, Kultura
17. 8. 2024 6:40
V čele tabulky nejsledovanějších seriálů na českém Netflixu tento čtvrtek debutovala čtvrtá řada Emily in Paris, romantické ságy o americké marketingové manažerce, která odjela za prací snů a luxusem do Paříže. Podle agentury AP přináší již osvědčenou směs odvážné módy, flirtu a menších dramat na pracovišti. Zato představitelka hlavní role Lily Collins už se cítí o poznání sebevědoměji.
 

Právě se děje

Další zprávy