Foto: Tak se bude podle divadelníků pohřbívat Václav Klaus

Foto: Tak se bude podle divadelníků pohřbívat Václav Klaus
"Rakev s ostatky Václava Klause byla osazena na dvakrát větší dělo provázené dvakrát početnějším vojenským doprovodem a tažené dvakrát větším počtem koní, než tomu bylo u toho druhého prezidenta. Vítejte na jedničce a zpravodajské čtyřiadvacítce."
Vysílání veřejnoprávní televize zakoupené společností Státní pohřeb s.r.o. moderuje Adam B. Bartoš: "Jsem známý novinář, glosátor veřejného života, skutečný konzervativec, vlastenec a signatář občanské iniciativy D.O.S.T. Někteří o mně občas tvrdí, že jsem antisemita nebo dokonce fašista, ale přece byste tomu židovskému pravdoláskařskému šmejdu nevěřili."
"Zdeňka Krásová a její elektronická tužka znázorňuje pohyb smutečních hostí doslova krok za krokem jak z letiště v Ruzyni do katedrály sv. Víta, tak v katedrále samotné."
Reklama: "Věděl, že co je dobré pro něj, je dobré i pro jeho tým. S Tarifem Tým máte volání a SMS na pět vybraných čísel v síti T-Mobile zdarma dvacet čtyři hodin, sedm dní v týdnu. Václav Klaus měl svůj tým po ruce. T-Mobile. Nabídka, co s vámi zacvičí."
Foto: Jakub Jíra
Domácí Domácí
10. 10. 2012 8:12

Brněnské Divadlo Feste poskytlo deníku Aktuálně.cz fotky ze své kontroverzní hry Romana Sikory "Pohřbívání". Snímky opatřil komentáři podle scénáře hry režisér Jiří Honzírek. "Pohřbívání" je fiktivním přímým televizním přenosem státního pohřbu Václava Klause.

 

Právě se děje

Další zprávy