Podrobná pravidla SMS soutěže Bond

11. 1. 2010 0:00
Účastí v soutěži se stvrzuje souhlas s pravidly

Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže na propagačních materiálech určených spotřebitelům.

Organizátor:

Centrum Holdings, s.r.o., se sídlem Praha 7, Jankovcova 1037/49, PSČ: 170 00 Česká republika, IČO: 25273663

Provozovatel:

iCom Vision s.r.o., se sídlem Praha 8 - Libeň, Krejčího 2279/6, PSČ 180 00 Česká republika, korespondenční adresa: Antala Staška 2027/79, 140 00 Praha 4, IČO: 26509628
a
Crazy Tomato, s.r.o. se sídlem Praha 1, Klimentská 50, PSČ: 110 00, IČO: 27257711

Doba trvání soutěže (platnost soutěže):

Od 11.1.2010 (00:00 hod.) do 30.5.2010 (23:59 hod.) včetně.

Teritoriální omezení:

Soutěž je omezena pouze na území České republiky.

Podmínky účasti:

Soutěže se mohou zúčastnit všechny osoby starší 15 let (osoby, kterým nebylo 18 let, pouze se zvolením zákonných zástupců), které splňují níže uvedená pravidla soutěže. Soutěže se nemohou zúčastnit osoby, které jsou v pracovním nebo obdobném vztahu k organizátorovi soutěže nebo ke společnostem podílejícím se na organizaci soutěže, včetně jejich rodinných příslušníků. Za rodinné příslušníky se pro účely této soutěže považují osoby tvořící domácnost a/nebo osoby blízké ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku. 

Pravidla soutěže:
1. O výhercích rozhoduje pořadí doručení správné odpovědi do systému provozovatele soutěže na soutěžní otázky k okamžiku ukončení soutěže v daný den.
2. Den začíná 0:00:00 a končí 23:59:59. Uživatele se přihlašují po celý den. Týden začíná v pondělí 0:00:00 a končí v neděli 23:59:59.
3. Soutěžící je identifikován dle telefonního čísla, ze kterého odešle PR SMS.
4. Jeden soutěžící může hlasovat vícekrát. V jeden den vyhrají dva soutěžící. Jeden soutěžící může vyhrát pouze 1 DVD za týden.
5. V období od 11.1.2010 - 30.05.2010 vyhrávají každý den 2 soutěžící, který budou splňovat podmínky soutěže. První dva výherci budou vybrány 11.1.2007. Poslední dva  výherci budou vybrání 30.5.2009.
6. Soutěžní otázka bude zveřejněna vždy v pondělí na daný týden o 00:00 hod. První otázka bude zveřejněna 11.1.2010 a poslední 24.5.2010.
7. SMS registrace
V SMS nesmí být použita diakritika. Cena SMS je 7,-Kč včetně DPH pro všechny operátory. Maximální délka SMS je 160 znaků. Za službu odpovída Advanced Telecom Services, s.r.o. V případe problémů prosím kontaktujte oddělení help desku 227 231 249 od 9:00 hodin do 17:00 hodin, nebo nás kontaktujte na emailové adrese: [email protected]. Informace o soutěži najdete na www.aktualne.cz/kultura/james bond/soutez/. Informace o Premium SMS najdete na www.premiumservices.cz.

Zašlete SMS ve tvaru:
Bond(mezera)odpoved(mezera)prijmeni(mezera)jmeno
na telefonní číslo 9001107.
Příklad: Bond A Novak Jan
!!!SMS nesmí obsahovat diakritiku!!! SMS, které nebudou v tomto formátu, budou vyřazeny ze soutěže.

8. Výherci budou stanoveni takto:
a) 1. DVD: Celkový počet soutěžících bude vydělen číslicí 3 a výhercem se stane soutěžící, jehož pořadí se shoduje s výsledkem tohoto podílu (bez ohledu na desetinná místa).
Příklad: Do soutěže se přihlásí 41 správných SMS hlasů. 1.DVD získá hlasující s pořadovým číslem 13.
b) 2. DVD: Celkový počet soutěžících bude vydělen číslicí 3 a vynásoben číslici 2 a výhercem se stane soutěžící, jehož pořadí se shoduje s výsledkem tohoto podílu (bez ohledu na desetinná místa). Pokud je to stejný výherce jako výherce 1.DVD, potom se k číslu přičítá 1. Jeli výherce stejný jako výherce 1.DVD opakuje se přičítaný do té doby pokud se nenajde jiný výherce. Jeli do konce seznamu stejný výherce jako 1.DVD, druhé DVD nikdo nevyhrává.
Příklad: Do soutěže se přihlásí 41 správných SMS hlasů. 2.DVD získá hlasující s pořadovým číslem 27. Pokud je shodný s výhercem 1.DVD, výhercem se stane hlasující s pořadovým číslem 28.
9. Odpověď na soutěžní otázku musí být uvedená písmenem, například: ABC.
10. Soutěžící, který získá DVD v daný den, nemůže se zúčastnit soutěže po zbytek týdne. Nesmí být v seznamu soutěžících v následujících  dnech týdne.
11. Výhercům bude, následující den 0:00:00 zaslána SMS s oznámením o výhře za předchozí den.
12. Výherci týdne budou zveřejněni v pondělí v 16:00 hod. za předchozí týden na stránkách  www.aktualne.cz/kultura/james-bond/soutez/.
13. Výsledky soutěže jsou konečné bez možnosti odvolání. Na výhry nevzniká právní nárok a nelze je proplatit v hotovosti. Výhry nelze vymáhat právní cestou. V případě závažných důvodu si organizátor vyhrazuje právo soutěž odložit, přerušit, prodloužit, zrušit, nebo jednostranně změnit její pravidla, která následně zveřejní na stránkách www.aktualne.cz/kultura/james-bond/soutez/ bez udání důvodů a stanovení náhrady. Zasláním SMS do soutěže vyjadřuje účastník souhlas s pravidly a podmínkami soutěže a zařazením kontaktních údajů do databáze organizátora soutěže a souhlasí s jejich využitím dle pravidel soutěže. Organizátor soutěže si dále vyhrazuje právo rozhodovat dle svého uvážení o všech otázkách týkajících se této soutěže. Osoby, nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly této soutěže, nebudou do soutěže zařazené. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, výhra se nepředá. V takovém případě nastupuje na místo tohoto neoprávněného výherce další soutěžící dle určení organizátora soutěže. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo rozhodnout o platnosti všech obdržených SMS. SMS, které nebudou úplné, nebudou obsahovat odpověď a nebudou v souladu s pravidly soutěže či budou doručeny před nebo po datu konání soutěže, budou ze soutěže automaticky vyloučeny.
14. Organizátor a provozovatel zpracovávají osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů zaregistrované na jeho jméno účastníka soutěže, a to za účelem nabízení obchodu nebo služeb a za účelem vyplývajícím z podmínek soutěže. Správce je oprávněn zpracovávat osobní údaje prostřednictvím určeného zpracovatele(lů), přičemž účastník soutěže bere na vědomí, že takto určený zpracovatel či zpracovatelé nepodléhají dalšímu souhlasu. Organizátor ani provozovatel prohlašují, že nebudou předávat osobní údaje žádné další osobě či společnosti. Předání výher může být uspořádáno jako veřejná akce. Vstupem do soutěže se všichni její účastníci zavazují dodržovat i její pravidla. Účastí v soutěži každý účastník souhlasí s tím, že organizátor soutěže je oprávněn užít jejich osobnostních údajů (jména, hlasu, fotografie, apod.) ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele soutěže s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i jejich zvukové a obrazové záznamy.
15. Zaslaní výher. Všichni výherci budou kontaktováni zástupcem organizátora, průběžně, nejpozději 4.6.2010. Budou kontaktováni telefonicky. Všechny výhry budou rozeslány do data 4.6.2010. Jména výherců budou uveřejněna na stránkách organizátora soutěže www.aktualne.cz/kultura/james-bond/soutez/ nejpozději 4.6.2010 ve 12:00 hod. V případě, že se organizátorovi nepodaří výherce kontaktovat po 3 neúspěšných pokusech, zaniká nárok výherce na získání této výhry.
16. Organizátor a provozovatel soutěže nenesou žádnou zodpovědnost za zpoždění, ztrátu, poškození či nedoručení zásilky (výhry) způsobené poštovní přepravou. Provozovatel a organizátor ani spolupracující osoba neručí za ztrátu, nedoručení či prodlení soutěžních SMS zpráv. Provozovatel a organizátor neodpovídají za nedostatečnou konfiguraci telefonu, zastaralý typ či technické problémy mobilních operátorů.

 

Právě se děje

Další zprávy