Kdo bude mít Štěstí a peníze?

ČTK
12. 2. 2006 9:00
Praha - V Česku se zřejmě pomalu začíná usazovat anglosaský zvyk kurzového sázení na kulturní i pseudokulturní události.

Sázet se dalo na VyVolené, nyní sázková kancelář Chance zveřejnila kurzy na filmové ceny Český lev. V kategorii nejlepší film bookmakeři nejvíce věří ve vítězství melancholického snímku režiséra Bohdana Slámy Štěstí; na jeho celkové vítězství vypsali kurz 1,25.

Další dva nominované tituly, Příběhy obyčejného šílenství od Petra Zelenky a Sluneční stát Martina Šulíka, byly shodně vypsány s kurzem 6,00.

Největší naději na cenu za herecký výkon mají Pavel Liška a Tatiana Vilhelmová - oba rovněž z filmu Štěstí. Na vítězství Lišky je vypsán kurz 2,00; druhým kandidátem na vítězství je Ivan Trojan za roli letištního posunovače Petra ve filmu Příběhy obyčejného šílenství s kurzem 2,20. Největší šanci na zhodnocení tak nabízí v mužské kategorii Jan Tříska, na kterého bookmakeři vypsali kurz 5,50.

Kurz na vítězství Vilhelmové bookmakeři Chance stanovili na 1,15 - považují ji za jasnou favoritku. Další dvě kandidátky, Eva Holubová a Vilma Cibulková, vstupují do světa filmových sázek s kurzy 7,00, respektive 8,00.

 

Právě se děje

Další zprávy