Slovenský objev Tina si říká o pozornost

mor
15. 1. 2007 9:00
Videoklip - Nová slovenská hvězdička český éter ještě neovládla, v provokativním klipu jí je ale těžké odolat. Uvnitř: VIDEOKLIP
Foto: EMI Music

Autorka nejhranější skladby slovenského éteru svůj úspěšný singl Viem, že povieš áno nabídla i českým rádiím. Ačkoliv na Slovensku se drží už několik týdnů na první příčce hranosti, u nás jí patří aktuálně až 47. místo.

Z něho lady slovenské black music dotírá na Support Lesbiens a jejich píseň English Stereo, naopak zespoda ji stíhá Bob Sinclar s Rock The Party.

Tina, která se se svojí druhou řadovkou Chillin rozhodla představit širšímu publiku, jistě mohla očekávat výraznější nástup na tuzemskou hudební scénu. Odvahu by na to měla.

Dvaadvacetiletá zpěvačka se narodila v Prešově. Kariéru odstartovala v roce 2003. Po ní pojmenovaný debut pokřtěný Richardem Müllerem jí vyšel o rok později a spolupráce s hipphopery jako Vec, Wich a Čistychow ji v zápětí vynesla dvě nominace na cenu Aurel (kategorie Zpěvačka a Objev roku) a prvenství v soutěži Grand Prix Radio (Objev roku).

Novinka Chillin mladou zpěvačku podle všeho dovede k ještě výraznějšímu úspěchu, alespoň na Slovensku. Na vyřešení vztahu Tina vs. Česko si budeme muset počkat.

 

Právě se děje

Další zprávy