Robbie dostal k narozeninám odvykačku

jps, ČTK
14. 2. 2007 14:00
Londýn - Robbie Williams byl v úterý, v den svých třiatřicátin, přijat do jistého detoxikačního střediska, aby se vyléčil ze závislosti na lécích. UVNITŘ: AUDIOUKÁZKY, VIDEO
Foto: Reuters

Sdělila to v Londýně bez dalšího upřesnění Williamsova mluvčí. A potvrdila tak dohady novinářů i fanoušků, že s britským zpěvákem není vše v pořádku. Už na loňském turné k albu Rudebox se v rozhovorech svěřoval s těžkými depresemi, které dle svého dobrého zvyku zaháněl drogami a alkoholem.

Foto: Reuters

A tak zatímco jeho bývalí kolegové z Take That slaví comeback, Williams zažívá velmi těžké období. Zpěvák byl členem slavné skupiny Take That a v roce 1997 zahájil úspěšnou sólovou dráhu.

Posledních deset let to byl právě on, kdo jako jediný z Take That slavil úspěchy. Prodal ve světě nejméně 65 milionů alb, jeho majetek se odhaduje na 100 milionů liber, zhruba 4,2 miliardy korun.

Pro svůj bouřlivý život a milostné aféry je častým tématem sdělovacích prostředků. Sám se s tím ostatně svěřil na albu Rudebox, kde se ohlíží za svým životem.

O jeho sklonech k depresivním stavům, které ho někdy vedly k přehnanému pití alkoholu a užívání drog, se píše často. Hned po odchodu z Take That  v polovině 90. let se podrobil odvykací kůře na alkohol a drogy.




 

Právě se děje

Další zprávy