Na novou Norah Jones není nikdy pozdě

mor
13. 1. 2007 14:00
Videoklip - Pop-jazzová senzace Norah Jones brzy vydá třetí album. Podívejte se na videoklip k pilotnímu singlu Thinking About You z dosud nevydané desky Not Too Late.
Norah Jonesová
Norah Jonesová | Foto: Aktuálně.cz

Norah Jones se stala hvězdou okamžitě po vydání debutu Come Away With Me v roce 2002. Desky se prodalo devatenáct milionů kopií a zpěvačce bezprostředně po nástupu na scénu vyneslo osm cen Grammy. Parádní začátek kariéry.

Druhá deska byla očekávaná s velkým napětím a otazníky, zda předvedenou kvalitu z prvního alba potvrdí. Během prvních sedmi dní, co byla deska Feels Like Home v prodeji, skoupili její fanoušci jen z amerických obchodů přes milion kopií.

Prestižní label Blue Note neudělal chybu, když se o Norah Jones začal zajímat. 30. ledna vychází v pořadí už její třetí deska.

Not Too Late je jednou z nejvíce očekávaných desek letošního roku. Na něm sedmadvacetiletá pianistka a zpěvačka z New Yorku s plyšovým hlasem nabídne 13 nových skladeb v duchu a rytmu středoproudého soulu.

Texty skladeb si přesně do pusy napsala sama Norah, na hudbě se podepsal její dlouholetý partner a basista Lee Alexander. K nahrání nové desky si potom přizvala celkem deset doslova lepších hostů, včetně například cellisty Jeffrey Zeiglera z Kronos Quartetu.
 
Videoklip patří k singlu Thinking About You z ještě nevydané novinky. 

 

Právě se děje

Další zprávy