God is dead? Black Sabbath vydali první song z alba 13

Kultura Kultura
19. 4. 2013 21:55
Poslechněte si píseň z očekávaného Black Sabbath
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne | Foto: Profimédia

Praha - Osm minut a jedenapadesát vteřin mohou fanoušci Black Sabbath přemítat s novým songem kultovní kapely, zda God id dead? Nová píseň je jednou z osmi, které vyjdou 11. června na očekávaném albu 13.

Na další píseň se pak mohou příznivci Black Sabbath těšit 15. května, kdy zazní End Of The Beginning v seriálu Kriminálka Las Vegas. Zazní na koncertě, kam přijdou Ted Danson a Marc Vann hledat stopy rituálních vražd inspirovaných Dantovým Peklem.

Producentem nové desky Black Sabbath je zvukový mág Rick Rubin (Johnny Cash, Metallica, System Of A Down). Z původní sestavy Black Sabbath nyní chybí jen bubeník Bill Ward, se kterým se frontman Tony Iommi a basista Geezer Butler nedohodli na podmínkách jeho účasti. Za bicími ho nahradil Brad Wilk z Rage Against the Machine.

Ozzy Osbourne opustil kapelu v roce 1978 po albu Never Say Die a album 13 je tedy návratem nejslavnější sestavy Black Sabbath.

V předstihu nové písně uslyší fanoušci na turné po Austrálii i na Ozzfest v Japonsku. Do Prahy Black Sabbath dorazí 7. prosince 2013.

Kompletní tracklist alba 13:

End of the Beginning
God is Dead?
Loner
Zeitgeist
Age of Reason
Live Forever
Damaged Soul
Dear Father

 

Právě se děje

Další zprávy