Arnold pozastavil filmové projekty. Nevěra má přednost

Kamil Fila Pavel Kroulík, Kamil Fila
21. 5. 2011 10:18
Mluvčí: Nemůže se zavazovat k harmonogramům
Foto: Reuters

Los Angeles - Herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger pozastavil podle agentury AP své filmové projekty, kterými se chtěl po létech v politice vrátit k filmu.  Před deseti lety počal není třiašedesátiletý muž dítě se svou služebnou a nyní se prý nyní hodlá věnovat důsledkům nevěry, kvůli které mu hrozí i nákladný rozvod.

S Marií Shriverovou žil 25 let a má s ní čtyři děti. Přestože kalifornské zákony nezkoumají, kdo nese vinu na rozvodu, může podle médií i díky jeho poměru manželka dostat až 100 000 dolarů měsíčně plus 40 tisíc na děti. Nehledě na dělení majetku včetně známé rezidence v Brentwoodu.

"Schwarzenegger se soustředí na soukromé záležitosti a nemůže se se zavazovat k žádným harmonogramům ani termínům," uvedla ve čtvrtek v prohlášení jeho kancelář.

V uplynulých týdnech plnily média více či méně zaručené zprávy o tom, že se Schwarzenegger vrátí do dalšího pokračování filmové série Terminátor, a mluvilo se také o jeho účasti v akčním thrilleru The Last Stand. Nejjasněji se jevila účast na projektu, který má originálním způsobem vytěžit obě části Arnoldovy kariéry a je postavený na akčním hrdinovi se Schwarzeneggerovou  politickou přezdívkou Guvernátor.

Snímek z ledna 2007. Arnold Schwarzenegger, doprovázený chotí Mariou Shriverovou, skládá guvernérský slib v kalifornském Sacramentu.
Snímek z ledna 2007. Arnold Schwarzenegger, doprovázený chotí Mariou Shriverovou, skládá guvernérský slib v kalifornském Sacramentu. | Foto: Reuters

Stejnojmenný TV Seriál má pojednávat o superhrdinovi, jenž žije dvojí život - jeden obyčejný rodinný a druhý tajný, v němž bojuje se zločinem. Už prý vzniká dvaapadesátidílný komiks a animovaný seriál, kde herec namluví hlavní postavu;  na závěr možná přijde i celovečerní film.

Poslední infromací před tím, než se přiznal k dítěti, byla zpráva, že prvním hraným filmem, v němž se po delší pauze objeví na plátně v hlavní roli, bude nakonec titul Cry Macho.

Drama pojednává o chovateli koní, který je v těžké životní situaci donucen unést devítiletého chlapce. Režii měl mít Brad Furman, který naposledy točil snímek Lincoln Lawyer. Producentem má (nebo měl být) Al Ruddy (Kmotr, Million Dollar Baby), který se snažil uvést adaptaci knihy od Richarda N. Nashe,projekt v život už mnoho let.

Herec rakouského původu nedávno přiznal, že měl před víc než deseti lety dítě s jednou z pomocnic v domácnosti. "Když jsem odcházel z guvernérského úřadu, řekl jsem ženě o té věci, která se stala před desetiletím. Chápu zlobu a zklamání, jaké to vyvolalo mezi mými přáteli a v rodině. Není pro to omluva a beru na sebe plnou odpovědnost za utrpení, které jsem způsobil. Omluvil jsem se Marii, dětem a rodině. Opravdu mne to mrzí," řekl v americkém tisku.

Čtěte také:
Arnold se vrátí na plátno jako plačící chovatel koní
Arnold se vrací. Jako stroj, šerif, nácek, prezident?

 

Právě se děje

Další zprávy