"Tento měsíc je pro naši hospůdku v tomto roce měsícem posledním," napsali na Facebooku Zdeňka a Štěpán, kteří podnik provozovali 15 let. Pohostinství podle nich zažilo kvůli pandemii covidu krušné časy a na trhu zkrátka nejsou lidi.
"Hospůdku jsme se snažili udržet ze všech sil, bohužel jsme naráželi jen na odpor a sil na tento nekonečný boj již není dostatek. Zda je to definitivní, anebo jen dočasné, v tuto chvíli nedokážeme říci."
Provozovatelé chtějí zpomalit a tvrdí, že je provoz restaurace už nenaplňuje. "Na prvním místě je pro nás rodina, naše čtyři děti a zdraví, které Štěpánovi bohužel začátkem roku zcela vypovědělo službu," vysvětlují manželé další z důvodů ukončení provozu.
Do podniku jezdili lidé z celé republiky a v sezoně o víkendu nešlo bez rezervace najít v hospůdce volné místo. Restaurace se zaměřuje na pokrmy z masa, zejména vyzrálé steaky z domácího chovu.