reklama
 
 

FOTO Smažák, kaťák, tatarák. Jídla, kterých se Češi nevzdají

27. 5. 2014 7:28
Gastrogalerii nejznámějších jídel z českých a moravských restaurací a hospod komentuje známý šéfkuchař Jaroslav Sapík.

Fotogalerie – Věděli jste, že Francouzi jsou přímo nadšení z české tlačenky a že zapečený steak s broskví a sýrem importovali tuzemští kuchaři z kanadské kuchyně?

Podívejte se na komentovanou fotogalerii jídel teplé i studené kuchyně, kterých se čeští strávníci nikdy nevzdají a které v různých variacích najdete na jídelních lístcích českých a moravských restaurčních zařízení. Pokrmy okomentoval šéfkuchař Jaroslav Sapík, který vařil například na Pražském hradě pro prezidenty i Jana Pavla II.

autor: Magazín | 27. 5. 2014 7:28

Související

    Pokračujte dál

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama