Legenda z Woodstocku míří na Střelák

kul
28. 7. 2006 13:00
Blues v lese - Bluesový festival se z Řevnic přesouvá přímo do centra české metropole. S legendami i českou bluesovou špičkou.

Festival, který se v záplavě takřka identických festivalů stále drží své linie, se oproti původním plánům uskuteční na pražském Střeleckém ostrově v neděli 30. července.

Akce se tak posune o několik desítek kilometrů po proudu Vltavy do centra české metropole. Původně se festival měl z Řevnic přestěhovat na Lipno, nicméně se nezadařilo. Na druhou stranu je Praha dopravně dostupnější.

Celodenní intenzivní program na Střeleckém ostrově nabídne opravdovou lahůdku v podobě hlavní hvězdy Canned Heat ze Spojených států.

Kapela, která se stala jednou z největších atrakcí legendárního festivalu ve Woodstocku, je podepsána pod blues-rockovými hity "On The Road Again", "Let's Work Together" a "Going Up The Country". Poslední z nich je neoficiální hymnou celého Woodstocku.

Infobox
Autor fotografie: Aktuálně.cz

Infobox

Blues v lese
Praha - Střelecký ostrov
Neděle 30. července, 13 h
www.blues.cz/bluesvlese

Za českou scénu uslyšíme neméně kvalitní formaci - 123 minut. Trio Bína - Janáček - Vajgl je velmi inovativní a progresivní skupinou hrající napříč žánry. Muzikantské schopnosti všech tří pak ještě podtrhují vždy skvělý výkon.

Dále vystoupí Jan Spálený & ASPM, skupiny milo a Kouř a bluesová špička ze Slovenska ZVA 12 - 28 Band.

Program začne na Střeleckém ostrově ve 13 hodin a skončí nejspíš až dlouho po půlnoci. Festival zakončí promítání kultovního filmu Život Briana.

Vstupenky v ceně od 300 korun lze koupit v obvyklých předprodejích.

 

.

 

 

Právě se děje

Další zprávy