Hip Hop Kemp: Redman, DJ Vadim a bar na jezírku

Pavel Turek
24. 8. 2007 10:30
Největší událost českého hip hopu sledujte on-line
Redman
Redman | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Festival, který si loňským návalem 20 000 návštěvníků zajistil statut ojedinělého hip hopového podniku ve Východní Evropě dnes startuje své šesté vydání. Areál bývalého vojenského letiště, který se včera otevřel warm-up party s DJem Skuplou, dnes startuje s plnohodnotným programem.

Po návštěvním debaklu, který postihl Hip Hop Jamu, má tak Hip Hop Kemp velkou šanci potvrdit své výjimečné postavení na scéně. Už tím, že místo předimenzovaného doprovodného programu sází na vyrovnaný line-up s množství ještě neetablovaných interpretů. 

Hlavními hvězdami budou rapper Redman, brooklynské duo M.O.P., duo Heltah Skeltah také z New Yorku, Dilated Peoples nebo rapperka z Philadelphie Bahamadia. Každoroční host Hip Hop Kempu britský DJ Vadim, který se proslavil především svými abstarktními kompozicemi na labelu Ninja Tune, tentokrát přijede se svým novým projektem DJ Vadim's Soundcatcher Tour.

Redman - Put It Down

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Zahraniční hvězdy hlavního pódia doprovodí tuzemská špička. Standardně PSH, avantgardní WWW nebo Indy & Wich, kteří hodlají záznam svého koncertu v Hradci Králové využít na chystaném DVD. Kontrafakt, Moja reč, Vec a Dramatikz reprezentují Slovensko. Z Polska dorazí tamní hvězdy a klasika  Warszafski Deszcz.

Dilated Peoples
Dilated Peoples | Foto: Aktuálně.cz

Ti, kteří na Hip Hop Kemp z nějakého důvodu nedorazí, budou moci sledovat přenos z festivalu on-line, zde

Přímo na hladině přilehlého jezera s udržovanou písečnou pláží bude vybudovaný relaxační bar, na který povede lávka, jako lákadlo má posloužit 20 dalších náleven a barů přímo v areálu. Po jezeře se můžete prohánět na šlapadlech. Nebo navštívit kolovou dráhu a breakdance arénu se samostatným programem. 

 

Právě se děje

Další zprávy