TV tipy: S Madonnou na kordy

Irena Hejdová Irena Hejdová
23. 12. 2006 9:00
TV TIPY - Vánoční televizní orgie dnes nabírají na síle. S Bette Davisovou a s Jamesem Bondem.
Vše o Evě
Vše o Evě | Foto: Aktuálně.cz

Vše o Evě ČT2 16.45

Šestioscarový film z roku 1950 má několik trumfů, tím hlavním je Bette Davisová v hlavní roli slavné, nicméně stárnoucí herečky Margo.

Její kariéru ohrožuje mladá obdivovatelka Eva Harringtonová, z níž se postupně vyklube konkurentka. Cynický pohled do zákulisí umělecké scény nabízí také pohled na velmi mladou Marilyn Monreovou v roli vnadné herecké adeptky.

Dnes neumírej 20.00 Nova

Foto: Aktuálně.cz

Kinům vládne Daniel Craig, který v Casino Royal převzal roli agenta 007 po Pierci Brosnanovi. Ten se naposledy jako James Bond objevil ve filmu Dnes neumírej a operace to byla velmi vydařená.

Agent ve službách Jejího Veličenstva se po boku svůdné Halle Berryové dostane až do ledového paláce na Islandu, dojde také na šermířský souboj s popovou divou Madonnou, která nazpívala úvodní píseň.

Den nezávislosti 20.00 Prima

Agent Bond svět zachraňuje už čtyřicet let, s mimozemšťany se ale ještě neutkal. To Bill Pullman jako americký prezident, Jeff Goldblum coby televizní technik a Will Smith jako voják v akčním trháku Den nezávislosti takové štěstí neměli. Zato mají ostře nabité zbraně, stíhačky a vůli spasit své životy i celý svět.

 

 

Právě se děje

Další zprávy