Scarlett Johansson bude krutou amazonkou

mor
7. 1. 2007 9:30
Los Angeles - Scarlett Johansson se jako amazonka bude mstít na mužích za vyhlazení její rodné vesnice.
Foto: Aktuálně.cz

Po zkušenosti s akčním žánrem ve filmu The Island, kde se Johansson podle vlastních slov prý hodně naběhala, přichází s vlastním nápadem na dobrodružný film situovaný do pralesů 200 let před naším letopočtem.

V té době nad jihoamerickými pralesy vládly tvrdou rukou ženy, většinou s jedním amputovaným prsem, aby jim nepřekážel při lukostřelbě.

Amazonky se vyhýbaly mužům - chovaly si je jen pro jejich sperma a pouštěly je k sobě proto jen výjimečně. Dvaadvacetiletá Scarlett Johansson, podle anket nejvíc sexy žena minulého roku, si v připravovaném snímku zahraje jednu z nich. A tvůrci filmu mají ty nejvyšší filmařské ambice.

"Ten film bude něčím mezi Divokou bandou a Sedmi samuraji," doufají scénáristé Dirk Blackman a Howard McCain. Vejít se mezi klasiku 50., respektive 60. let nebudou mít lehké.

Foto: Aktuálně.cz

Kdy a kde přesně natáčení filmu s názvem Amazon začne není jisté, podle serveru IMDb by snímek mohl dorazit do amerických kin ještě letos.

Kromě filmu Amazon se Scarlett objeví společně Natalii Portmanovou v dobovém snímku The Other Boleyn Girl mladé herečky si zahrají sestry, které tvrdě soupeří o přízeň krále Jindřicha VII. Objeví se v akční komedii Briliant.

A že bude rok 2007 ve znamení této herečky ještě potvrzuje fakt, že do kin vstoupí i snímek Napoleon and Betsy, ve kterém si zahraje Napoleonovu milenku.

 

Právě se děje

Další zprávy