Po čem muži nejvíc touží? Po Beyonce

mor
1. 2. 2007 15:00
Los Angeles - Muži mají jasno, o kom se jim letos bude zdát. V on-line anketě určili, která z celebrit je pro ně nejvíc atraktivní.  UVNITŘ: FOTOGALERIE
Beyonce
Beyonce | Foto: AskMen.com

Miliony mužů rozhodly, že letos je to Beyonce Knowlesová, žena osvědčené showbyznysové kombinace: zpěvačka a nejnověji též herecká hvězda muzikálu Dreamgirls nominovaného na osm Oscarů.

Anketa Top 99 Most Desirable Women na magazínu AskMen.com se poprvé konala v roce 2001 a letos přišlo rekordních 8,5 milionu hlasů. Hodnotilo se prý nejen podle kritérií jako je sex-appeal a krása, ale také inteligence, humor, ambice a charisma.

Beyonce se v anketě objevila i v minulém roce, tehdy jí ovšem patřila až 50. pozice.

Za přítelkyní snů pro miliony mužů z celého světa ve věku mezi 18 až 35 lety (takový byl totiž profil čtenáře magazínu) skončily na druhém a třetím místě Scarlett Johanssonová a Jessica Alba.

 

Čtvrté místo si podle mužů zasloužila supermodelka Adriana Lima a páté herečka Jessica Biel.

Do top desítky se také vešla modelka Alessandra Ambrosio, kolumbijská zpěvačka Shakira, televizní moderátorka Maria Menounosová a herečky Angelina Jolie a Elisha Cuthbertová.

Ještě nedávno mezi muži žádaná celebrita Britney Spearsová se tentokrát nevešla ani do první stovky. Podle čtenářů AskMen.com je na vině její bouřlivý život, ztráta fyzické kondice a velmi důležitý "propad charakteru".

První vítězkou soutěže se před šesti roky stala Laetitia Casta, modelka s poprsím Made in Normandy, jak o něm sama hrdě prohlásila.

V dalších letech ji na pomyslném trůně pro nejatraktivnější ženu planety vystřídaly Monica Bellucci, Charlize Theronová, Adriana Lima a Jessica Alba.

 

Právě se děje

Další zprávy