Nahý Harry Potter se zamiloval do koně

Hej
2. 2. 2007 9:00
Londýn -  První snímky k  divadelnímu představení v londýnském West Endu vyvolaly vlnu nevole u fanoušků Daniela Radcliffa.

V inscenaci Equus se totiž populární představitel Harryho Pottera představuje nahý. Drama oceněné cenou Tony vypráví příběh o chlapci, který je eroticky fixován na koně.

"Část mne samého už chce zamíchat s diváckým vnímáním mé osoby, prostě mě hodit do mixéru," říká k tomu Radcliffe v rozhovoru pro časopis Newsweek.

Na jednom ze snímků sedmnáctiletý představitel malého čaroděje leží nahý na bílém koni. Na jiném je vyfotografovaný s nahou herečkou Joannou Christie, která hraje jeho přítelkyni.

Daniel Radcliffe v představení Equus
Daniel Radcliffe v představení Equus | Foto: Reuters

"Je to opravdu vynikající hra a doufám, že lidi přinutí se zastavit a přemýšlet: možná ten herec dokáže zahrát i něco jiného než Harryho," dodává Radcliffe, který se v roli Harryho Pottera letos v červenci na plátna kin vrátí už popáté ve filmu Harry Potter a Fénixův řád.

Divadelní drama režíroval Thea Sharrock a premiéra v londýnském divadle Gielgud je plánována na 27. února. Ve hře Equus hraje i cenou Tony oceněný herec Richard Griffith; ztvárňuje psychiatra, který léčí Radcliffa.

 

Právě se děje

Další zprávy