Medvídek: Podívejte se na ukázky a hlasujte

Hej
3. 9. 2007 9:00
Ve čtvrtek do kin vstoupí Hřebejkův Medvídek
Medvídek: Hrdinové filmu
Medvídek: Hrdinové filmu | Foto: 2media.cz

Praha - Ve čtvrtek vstupuje do českých kin nový film Jana Hřebejka a Petra Jarchovského.

Medvídek vypráví o třech manželských dvojicích, které ztvárnili Jan Macháček s Táňou Vilhelmovou, Anna Geislerová s Romanem Luknárem a Ivan Trojan s Natašou Burger.

Jan Hřebejk s Petrem Jarchovským se s Medvídkem inspirovali osudy svých přátel, natočili ho se sestavou oblíbených herců, důvěrnou atmosféru podpořila i herecká účast vlastních potomků - Hřebejkova česrtvě narozeného syna Jonáše a Macháčkovy dcery Berty.

Slavnostní premiéru si film odbyde ve středu, Hřebejk s Jarchovským už zatím pilně pracují na dalším - komedii U mě dobrý z libeňské zahrádkářské kolonie, která je inspirovaná stejně jako řada předchozích filmů úspěšné dvojice povídkami Petra Šabacha.

Tvůrci filmu pro diváky připravili soutěž na oficiálních stránkách snímku www.medvidek-film.cz. Kdo sem pošle nejlepší recept na medový dort, vyhraje účast na slavnostní premiéře Medvídka, která se koná 5. září.  

Podívejte se na 5 ukázek z filmu a rozhodněte, která je nejlepší. Která vás nejvíce navnadí pro návštěvu kina?

1. "Ivane, můžu se tě na něco zeptat?" zeptá se Jiří Macháček Ivana Trojana za přítomnosti nešťastně se tvářící Táňy Vilhelmové
2. "Tak se zuj," vyzve Táňa Vilhelmová svého manžela Jiřího Macháčka. Co jí asi manžel vytahující z dřezu plenu uštěpačně odvětí?
3. "My to víme, Ivane," řeknou tajuplně Ivanu Trojanovi Jiří Macháček s Romanem Luknárem. Copak asi jeho dva kamarádi vědí?
4. "Ne, já jsem slíbila, že to nikomu neprozradím," tváří se tajuplně Táňa Vilhelmová. Anna Geislerová ale už hoří zvědavostí.
5. "Tak co ti na mně vadí?" ptá se zoufale Jiří Macháček Táňy Vilhelmové na červené pohovce. A co jeho manželce vadí?
 

Právě se děje

Další zprávy