Kapr je maso budoucnosti. Češi ho jedí jen na Vánoce, chci to změnit, říká podnikatel

Přehled fotografií
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro,  podzim, ilustrační foto, počasí
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro
  • Podnikatel Jan Čulík, Tábor, výlov kaprů, biokapr, vaření, kuchyně, restarauce, gastro