reklama
 
 

Místo billboardů postavili na Valašsku rozhlednu, vadila jim příroda zaneřáděná reklamou

17. 7. 2018
Uprostřed zelených luk na Valašsku nedaleko slovenských hranic vyrostla nová rozhledna. Navrhl ji český architekt Zdeněk Fránek na popud majitelů rodinné firmy Janošík, která sídlí pod kopcem, na němž je minimalistická dřevěná stavba umístěna. Dřevěný rám připomíná okno v krajině a vznikl jako alternativa reklamního billboardu. "Přemýšlel jsem nad redesignem našich billboardů. Nakonec se spojila chuť k revoltě proti reklamou zaneřáděné přírodě s naší firemní filozofií čistých výhledů. Ze dne na den jsme zrušili všechny billboardy a z ušetřených peněz začali tvořit pozorovatelnu Durch - naši poctu nerušenému výhledu," vysvětluje Jakub Janošík.

autor: Bydlení | 17. 7. 2018

Související

    Hlavní zprávy

    reklama
    reklama
    reklama
    reklama
    reklama

    Sponzorované odkazy

    reklama