Největší bizár v nádražní restauraci bylo jídlo podávané na frisbee, říkají autoři blogu Vágus

Přehled fotografií
  • Matouš Hrdina, Alžběta Medková a Jiří Krejčík našli zalíbení v nádražních restauracích, které recenzují na blogu Vágus.cz.
  • Do této bubenečské nádražky chodili blogeři jako do obýváku. Majitel ji však nedávno musel zavřít kvůli povinné elektronické evidenci tržeb.
  • Na zákaz kouření v restauracích reagovala nádražka ve Žďáru nad Sázavou následovně.
  • Blogěři si do nádražek chodívají odpočinout od svých sociálních bublin. Když je v hospodských hovorech něco zaujme, nenápadně se vmísí do debaty.
  • Laťku bizáru zatím nejvýše nastavila nádražka v Kojetíně, která blogerům naservírovala hotovku do létajícího talíře frisbee.
  • "Flip od vašich smyslů vyžaduje absolutní odevzdání, nebo stoprocentní soustředění. Místního genia loci nelze pochopit během jediné návštěvy," píšou autoři na svém blogu.
  • "Všechny nádražky ale nevypadají jako pajzly a výčepy horší kvality. Liší se to kraj od kraje a spoj od spoje."
  • "Nádražky jsou podniky, kde se může kdykoli potkat naprosto nepravděpodobná sorta lidí. Ani tichý opilec, který si sedí sám v koutku nikoho neobtěžuje."