Diskuse k článku: Na zmrzlinu do Tábora jezdí lidé z celého Česka, jedna z příchutí ohromila i Italy

Na zmrzlinu do Tábora jezdí lidé z celého Česka, jedna z příchutí ohromila i Italy Jiří Hochman se v 90. letech učil cukrářskému řemeslu v Itálii, po návratu do Tábora rozjel rodinné zmrzlinářství a dnes patří k nejlepším v Česku.

Aktuálně.cz má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V opačném případě se vystavujete riziku, že příspěvek administrátor odstraní z diskuse na Aktuálně.cz. Při opakovaném porušení kodexu Vám administrátor může zablokovat možnost přispívat do diskusí na Aktuálně.cz. Přejeme Vám zajímavou a inspirativní výměnu názorů. Redakce Aktuálně.cz.

Právě se děje

Další zprávy