Diskuse k článku: Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla

Pohlreich: Češi pořád řeší velikost porce a cenu jídla Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem o letošním roku v české gastronomii, kuchařských cenách i popularitě Ládi Hrušky.

Aktuálně.cz má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V opačném případě se vystavujete riziku, že příspěvek administrátor odstraní z diskuse na Aktuálně.cz. Při opakovaném porušení kodexu Vám administrátor může zablokovat možnost přispívat do diskusí na Aktuálně.cz. Přejeme Vám zajímavou a inspirativní výměnu názorů. Redakce Aktuálně.cz.

Právě se děje

Další zprávy