Češi neumí platit za dobré jídlo, shodují se šéfkuchaři

Petra Jansová Petra Jansová
15. 12. 2014 10:00
Rozhovory se známými kuchaři, kteří prozradili nejenom, co si myslí o úrovni české gastronomie.

Grafika - Co zajímavého se odehrálo v tuzemských restauracích? Jaké stravovací zlozvyky trápí Čechy? Nejen na tyto otázky hledal odpovědi seriál online deníku Aktuálně.cz, ve kterém dali nahlédnout do svých kuchyní přední čeští šéfkuchaři jako Roman Paulus, Oldřich Sahajdák, Jan Punčochář, Pavel Sapík, Zdeněk Pohlreich a mnoho dalších.

Telecí brzlík, Kalina Restaurant
Telecí brzlík, Kalina Restaurant | Foto: Facebook Kalina Restuarant

Restaurace Kalina (šéfkuchař Miroslav Kalina)

"Smažený sýr, ze všech nejhorších je varianta se smaženým bramborem nebo hranolky a tatarkou, by se měl zakázat. Myslím, že tahle kombinace zabíjí lidi," řekl v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

 

Právě se děje

Další zprávy