Soutěž o nejlepší nakládaný hermelín vyhrál Tibeťan. Jeho kouzlem je sečuánský pepř

Podívejte se, jak vypadaly nejchutnější i nejvzhlednější naložené hermelíny, o kterých rozhodovala odborná porota.
Velká sýrová nakládačka proběhla v úterý 18. června v Containallu v pražské Stromovce.
O vítězích v kategoriích nejchutnější a nejvzhlednější hermelín rozhodovala odborná porota.
Garantkou kategorie nejchutnější hermelín byla redaktorka časopisu Apetit Darina Sieglová, na kategorii nejvzhlednější hermelín dohlédla youtuberka Sejroška.
Kromě chuti se hodnotil i vzhled. Někteří soutěžící tak popustili uzdu své fantazii.
Foto: Lukáš Bíba
Magazín Magazín
19. 6. 2019 16:55
V úterý 18. června proběhl desátý ročník mistrovství světa v nakládání hermelínů. Heslem letošního ročníku Velké sýrové nakládačky bylo "nalož hermelín, zachraň planetu", takže se organizátorky rozhodly za každého soutěžícího zasadit strom. Podívejte se, jak vypadaly nejchutnější i nejvzhlednější naložené hermelíny, o kterých rozhodovala odborná porota.
 

Právě se děje

Další zprávy