Smažené dobroty, co frčí. Nové podniky v Praze a Brně, kde se najíte levně a skvěle

Nikola Bernard Nikola Bernard
3. 7. 2025 6:30
Smažené kuře, surovinami překypující bageta i neapolská pizza. Nejen na tyto dobroty lákají nové pražské a brněnské podniky. V těchto čerstvých a trendy místech se dobře najíte, napijete a dokonce načerpáte pořádnou dávku inspirace. Gastronomie prostě vládne a táhne. A tento trend rozhodně neslábne.

Bayt Kebap

Farmářské maso, zábavný design a sympaťák Ibrahim, jehož tatínek Raad mu pomáhá s recepturami - třeba jak vyladit chuť falafelu. Na tohle všechno sází brněnský podnik Bayt Kebap.

V jednoduchosti je síla a krása a tenhle fastfood potěší nejen chutí, ale i cenou. "Velký Bayt" totiž vyjde na 160 korun.

 
Mohlo by vás zajímat

Právě se děje

Další zprávy