Časopis o jídle najal kritika pouze na slaninu. Čtvrt roku bude jezdit po světě a ochutnávat

ČTK ČTK
3. 8. 2016 10:09
Nový americký kulinářský web věnovaný snídaním a brunchům (pozdním snídaním) po dvou měsících od zadání inzerátu jmenoval svého hlavního slaninového kritika, údajně jediného na světě. Jeho hlavním úkolem bude vyhledat pro čtenáře tu nejlepší slaninu na světě, píše list The New York Times. Devětatřicetiletý Scott Gold, který se dosud živil psaním o mase, porazil tisícovku dalších uchazečů o práci v internetovém magazínu Extra Crispy. "Ta práce je pro mne jak dělaná," prohlásil Gold. Slanina je podle něj obvykle dobrá, ale přímo fantastickou uzeninu je těžké najít. Nyní na to bude mít tři měsíce, během nichž bude cestovat po celém světě a ochutnávat. Krále všech slanin vyhlásí v listopadu.
Slanina (ilustrační foto)
Slanina (ilustrační foto) | Foto: Thinkstock
 

Právě se děje

Další zprávy