Vyhrajte vstupy na projekci filmu Logan noir! Soutěžíme o 20 lístků

Kultura Kultura
17. 7. 2017 9:57
V pražském Biu Oko proběhne 25. července od 20:30 ojedinělá projekce černobílé podoby Logana na velkém plátně. Poslední osudová kapitola Logana bude ještě syrovější, bude totiž noir. Kdo chce tuto verzi vidět, ten ať soutěží o dva lístky. Stačí jen správně odpovědět na soutežní otázku Jak se jmenuje představitel Logana? a mít trochu štěstí. Výherce budeme kontaktovat mailem v pátek 21. července.
Video: YouTube / Hot

Logan vychází na DVD a Blu-ray a k tomu dostal i stylovou černobílou verzi Logan noir. Ta je k dostání pouze ve speciálním balení DigiBook, kde ji doprovodí i knížka černobílých fotografií z filmu. Teď černobílou verzi můžete vidět i v pražském Biu Oko. 

"Během natáčení jsem udělal pár černobílých fotografií a zjistili jsme, že špinavá a drsná atmosféra filmu je na nich ještě intenzívnější," vypráví režisér James Mangold.

"Westernový a noir pocit byl najendou v černobílé barvě téměř hmatatelný. Během práce ve střižně jsme pak pár fotek zveřejnili a měly skvělé ohlasy. Hodně lidí najednou toužilo vidět celý film jako černobílý. Sny se někdy plní," dodává. 

 

Právě se děje

Další zprávy