Píseň k nové bondovce Spectre nazpívá Sam Smith

ČTK ČTK
8. 9. 2015 13:08
Anglický zpěvák považuje svoji píseň k bondovce Spectre za vrchol své kariéry. Když si přečetl scénář, napsal skladbu za 20 minut.
Foto: Sony

Londýn – V novém filmovém příběhu Jamese Bonda zazní titulní píseň v podání anglického zpěváka a skladatele Sama Smithe. Sdělil to dnes na Twitteru sám 23letý umělec, který to dosud jako ostatní zmiňovaní možní autoři popíral a udržoval tak kolem očekávaného filmu Spectre více tajemna.

"Účast v bondovce patří k vrcholům mé kariéry," uvedl na sociálních sítích mladý hudebník, který ještě minulý týden popíral dohady v médiích a tvrdil, že se na nových příbězích britského agenta 007 nijak nepodílel. Napsat píseň mu prý po přečtení scénáře trvalo jen 20 minut.

Premiéra filmu Spectre se plánuje v Londýně na konec října, v českých kinech se snímek objeví 5. listopadu.

Kulisami natáčení nové bondovky byly například Řím, Mexiko, rakouské Alpy či Maroko. Po boku hlavního protagonisty Daniela Craiga se v ní objeví například Němec Christoph Waltz a Ir Andrew Scott.

Agentu 007 dá zabrat rovněž americký zápasník Dave Bautista. Novými "bondgirls" jsou Francouzka Lea Seydoux, známá například z francouzského filmu Život Adele oceněného v Cannes, a Italka Monica Bellucci. Malou roli prý získala i barbadoská zpěvačka Rihanna.

Trailer k filmu Spectre | Video: YouTube
 

Právě se děje

Další zprávy