SOUTĚŽ Vyhrajte vstupenky na festival Cirkopolis

Kultura Kultura
22. 3. 2014 12:32
Nabízíme třikrát dva volné vstupy na zahajovací představení festivalu Cirkopolis. V neděli 6. dubna v Paláci Akropolis vystoupí francouzská dvojice Fet a Mà, která patří ke špičkám nového cirkusu.
Podívejte se na ukázku z představení Cru francouzské dvojice Fet a Mà.

Soutěž – Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz třikrát dvě vstupenky na představení francouzského nového cirkusu Fet a Mà s názvem CRU, které zahájí v neděli 6. dubna v pražském Paláci Akropolis festival Cirkopolis.

Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku a odpověď zaslat na mail [email protected] s předmětem "Cirkopolis CRU". Soutěžit lze do čtvrtku 3. dubna (do 11:00). Vylosované výherce budeme informovat mailem, jejich jména budou zapsaná na guestlistu před představením.

Program Cirkopolis Festu
Autor fotografie: Cirkopolis

Program Cirkopolis Festu

6. dubna, 20:00, Palác Akropolis
Fet a Mà: CRU

7. a 8. dubna, 20:00, Palác Akropolis
Subliminati Corporation: #FILE_TONE

10. dubna, 18:00-24:00, Kino Aero
CirkoAero

14. dubna, 20:00 a 15. dubna, 11:00, Palác Akropolis
Alexis Rouvre: CORDES

16. dubna, 20:00, Palác Akropolis
Cirkopolis vol 2.

Cirkopolis Fest představí od 6. do 16. dubna aktuální trendy francouzského, belgického a katalánského nového cirkusu.

“Pražským divákům ukážeme projekty, ve kterých se klasické disciplíny nového cirkusu objevují s prvky současného tance, fyzického divadla či nejnovějších hudebních impulsů,” říká Šárka Maršíková z Centra pro nový cirkus Cirqueon.

K hlavním lákadlům určitě patří dvojice Fet a Mà, která kombinuje fyzické divadlo, tanec a úchvatnou akrobacii na holém pódiu, soubor Subliminati Corporation, který divoce spojuje beatbox, žonglování, akrobacii i tanec, a jeden z nejinovativnějších žonglérů současné Evropy Alexis Rouvre provádějící neuvěřitelné kousky s lanem.

Festival zakončí unikátní jednorázové představení, jež s několika evropskými performery a akrobaty nazkoušel týden před uvedením francouzský režisér Florent Bergal.

Program živých vystoupení doplní novocirkusový komponovaný večer kině Aero nazvaný CirkoAero s představením Antiwords Spitfire Company, cirkusové jednohubky z Cirqueonu, projekce filmu Silnice od Federica Felliniho a noc novocirkusových trailerů. Podrobnosti o festivalu lze najít na www.cirkopolis.cz.

Soutěžní otázka:

Festival Cirkopolis uvede také představení Antiwords. Ze kterého známého českého absurdního dramatu inscenace vychází? Napište autora a titul divadelní hry.

 

Právě se děje

Další zprávy