SOUTĚŽ Vyhrajte dva lístky na Spam - Smrt od Vladimíra 518

Kultura Kultura
7. 10. 2014 15:24
Nabízíme dvě vstupenky na audiovizuální projekt SPAM - SMRT a vystoupení osmi belgických tanečníků pod vedením Jana Martense na festivalu 4+4 dny v pohybu.
Na festivalu 4+4 dny v pohybu předsatví Vladimír 518 spolu s Ondřejem Anděrou ze skupiny WWW a Davidem Vrbíkem nový projekt SPAM - SMRT
Na festivalu 4+4 dny v pohybu předsatví Vladimír 518 spolu s Ondřejem Anděrou ze skupiny WWW a Davidem Vrbíkem nový projekt SPAM - SMRT | Foto: Jiří Langpaul

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dva vstupy na festival současného umění 4+4 dny v pohybu. Nabízíme vstupenky na vystoupení Vladimíra 518, Ondřeje Anděry a Davida Vrbíka nazvané SPAM - SMRT (čtvrtek 16. 10.) a zároveň na taneční vystoupení The Dog Days Are Over (neděle 12. 10.).

Podívejte se na ukázku z představení choreografa Jana Martense The Dog Days Are Over.
Podívejte se na ukázku z představení choreografa Jana Martense The Dog Days Are Over.

Stačí do pátku (do 12:00) zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku uvedenou na konci textu na [email protected] s předmětem 4+4 a mít štěstí při losování. Výherce budeme informovat mailem a vyhrané vstupenky bude možné vyzvednout přímo na místě konání akce.

Festival 4+4 dny pohybu letos už po devatenácté přináší do Prahy aktuální a provokující divadlo, tanec výtvarné umění i diskuze.

České premiéry světových vystoupení

Rakušanka Doris Uhlich a Belgičan Hilel Kogan svými choreografiemi odrážejí současnou společnost skrze masu tanečníků. Mimo divadelní prostory se předvedou belgičtí Crew, kteří balancují na hranici mezi uměním, vědou a novými technologiemi.

4+4 dny v pohybu uvede i premiéry vystoupení českých umělců jako Ryba Řvoucí, divadlo VOSTO5 nebo SPAM 6 tvoření rapperem Vladímírem 518, Ondřejem Anděrou a Davidem Vrbíkem.

Vladimír 518, WWW a David Vrbík

Ústředním tématem projektu SPAM - SMRT je koloběh života a jeho konec, který demonstrují na příběhu jedné lidské bytosti. "SPAM - SMRT je kombinací novátorského audiovizuálního díla s živou taneční performancí," uvedl dramaturg festivalu Pavel Štorek.

Chystá se i oživení zapomenutého prostoru paláce U Stýblů na Václavském náměstí. "Zabydlením paláce navazujeme na tradici projketu Místa činu. Připravujeme pro tento prostor výstavy, přednášky prohlídky a jedinečný projekt divadla VOSTO5," vysvětlila dramaturgyně Denisa Václavová.

4+4 dny v pohybu odstartují 10. října.

Soutěžní otázka

Zakladatelem které hudební skupiny je Ondřej Anděra?

a) Sto zvířat
b) WWW
c) Divokej Bill

 

Právě se děje

Další zprávy