SOUTĚŽ Vyhrajte lístky na Ryana Hemswortha v MeetFactory!

Kultura Kultura
15. 2. 2015 19:26
Nabízíme tři vstupenky na koncert DJ a producenta Ryana Hamswortha, který v Praze představí svou novou desku Alone for the First Time.
Ryan Hemsworth.
Ryan Hemsworth. | Foto: Ryan Hemsworth

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktualne.cz tři vstupenky na koncert Ryana Hemswortha v pražském klubu MeetFactory (18. února).

Odpověď na soutěžní otázku, kterou najdete na konci textu, posílejte do úterý 17. února (do 17:00) na mail [email protected] s předmětem MeetFactory a pak už stačí jen mít štěstí při losování. Tři výherce budeme informovat mailem, jejich jména budou zapsaná na guestlistu před koncertem, který začíná ve 20:30 hodin.

Poslechněte si track Ryana Hemswortha Snow In Newark.
Poslechněte si track Ryana Hemswortha Snow In Newark.

Producent a DJ Ryan Hemsworth vydal na podzim 2014 druhou desku Alone for the First Time. Na ní se vzdaluje svému nadšeně přijatému debutu Guilt Trips směrem k r'n'b a hiphopu, ale navzdory tomu zůstává jeho zvuk jedinečný a hravě rozpoznatelný. Po úspěšném americkém turné si Hemsworth na únor nachystal repete - a tentokrát v rámci turné Sucker for Punishment míří na starý kontinent.

Coby předskokan se představí americký producent James Prudhomme alias Suicideyear, který po předloňském debutovém mixtapu Japan vydal na podzim první EP Rememberance.

Soutěžní otázka:
Z jakého města Halifax je producent a DJ Ryan Hemsworth?
a) Halifax v Anglii
b) Halifax v Austrálii
c) Halifax v Kanadě

 

Právě se děje

Další zprávy