SOUTĚŽ Vyhrajte lístky na koncert ILLE v NoD

Kultura Kultura
7. 11. 2014 8:29
Nabízíme pro dva výherce dvě vstupenky na pražský koncert projektu Ille, který vede zpěvačka a skladatelka Olga Königová.
Olga Königová a projekt alternativního popu ILLE
Olga Königová a projekt alternativního popu ILLE | Foto: Jiří Hroník

Soutěž - Užijte si s deníkem Aktuálně.cz poloakustický koncert projektu alternativního popu ILLE, který se koná 11. listopadu v NoD. Na dva výherce čekají vždy dva volňásky.

Stačí do pondělka 10. listopadu (do 12:00) zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku uvedenou na konci textu na [email protected] s předmětem ILLE a mít štěstí při losování. Výherce budeme informovat mailem. Jejich jména budou zapsaná na guestlistu.

Pusťte si videoklip k písni Holka ve tvý skříni
Pusťte si videoklip k písni Holka ve tvý skříni

Do pražského klubu NoD zamíří alternativní pop zpěvačky Olgy Königové. Její písně zní křehce a opravdově. Přes jejich nezávislý zvuk jim nechybí ani návykové melodie. Podle kritiků její první album Ve tvý skříni nepostrádá hravost, chytrost ani působivou atmosféru.

Zpěvačka a klavíristka si po letech spolupráce se skupinou Obří broskev založila vlastní projekt ILLE, se kterým vydala v loňském roce debutové album Ve tvý skříni. Za desku získala několik nominací na prestižní hudební ceny včetně nominace na výroční cenu Anděl nebo na cenu české hudební kritiky Apollo 2013. Někteří kritici album dokonce označili za to nejlepší, co v Česku v loňském roce vůbec vyšlo.

V současné době s projektem ILLE koncertují Marek Svoboda z uskupení Alaverdi, A. m. Almela z Kafka bandu a bubeník Petr Odstrčil ze Soliloqui.

Soutěžní otázka
Jaký vztah je mezi zpěvačkou Olgou Königovou a písničkářem vystupujícím pod pseudonymem Kittchen?
a) Jsou to sourozenci
b) Jsou to manželé
c) Žádný

 

Právě se děje

Další zprávy