SOUTĚŽ Vyhrajte lístky na černou komedii Divoké historky

jla
8. 10. 2014 13:57
Odměníme pět výherců, každého dvěma lístky na nejočekávanější komedii letošního roku Szifronovy Divoké historky. Do pražských nebo brněnských kin.
Divoké historky.
Divoké historky. | Foto: Aerofilms

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dva lístky do kina na nejočekávanější černou komedii Divoké historky. Každý z pěti výherců dostane dva vouchery na vstupenky do kina Aero, Bia Oko, Světozoru nebo brněnské Scaly, dle vlastního výběru.

Poslechněte si, jak se film líbil rapperovi Vladimírovi 518, herci Tomášovi Hanákovi nebo třeba filmovému producentovi Pavlu Strnadovi.
Poslechněte si, jak se film líbil rapperovi Vladimírovi 518, herci Tomášovi Hanákovi nebo třeba filmovému producentovi Pavlu Strnadovi.

Stačí do pátku 10. října (do 12:00) zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku uvedenou na konci textu společně s poštovní adresou pro doručení případné výhry na [email protected] s předmětem Divoké historky a mít štěstí při losování. Výherce budeme informovat mailem a lístky zašleme poštou.

Szifronova komedie zvedla vlnu ohlasu na letošním festivalu v Cannes, v Karlových Varech a nyni i v Torontu a ve španělském San Sebastianu, kde film získal diváckou cenu. "Jako by Salvador Dalí režíroval Pulp Fiction... Ten film prostě musíte vidět," napsal recenzent BBC ihned po torontské projekci.

Nejúspěšnějí film v domovské Argentině

Už pět týdnů vedou Divoké historky žebříček návštěvnosti v domovské Argentině. Se 2,5 miliony diváků se tak staly nejnavštěvovanějším filmem letošního roku, porazily i konkurenty ze zahraničí. Česká republika bude už ve čtvrtek prvním státem Evropy, který film uvede v oficiální kinodistribuci. 

Šest povídek natočil podle vlastního scénáře španělský režisér Damián Szifron. Vypráví příběhy z běžného života, které často končí tak, jak byste si ve stejné situaci možná přáli, ale bohužel trpíte dostatkem sebekontroly a vzniklý problém vyřešíte jak se sluší a patří. 

Šílená svatba a nervy na silnici

V povídkách se představí nejen hvězdy stříbrného plátna ale i herci ze španělských divadel.

Ricardo Darín se střetne s lidmi za přepážkou, Darió Grandinetti potká krásnou dívku v letadle, Erica Rivas zažije svatbu plnou adrenalinu, Oscar Martinéz se snaží zamezit rodinné tragédii a Leonardovi Sbaragliovi zkrátka rupnou nervy na silnici. Na produkci filmu se podílel i oscarový režisér Pedro Almodovár (Rozervaná objetí, Kůže, kterou nosím).

Oficiální česká premiéra Divokých historek je 9. října 2014.

Soutěžní otázka

Jaké téma spojuje všech šest povídek ve filmu Divoké historky?
a) nevěra
b) pomsta
c) peníze

 

Právě se děje

Další zprávy