Protinožci? Přivázaní lanem k Zemi, říká Blbá blondýna

Kultura Kultura
29. 5. 2012 15:00
Iva Pazderková odpovídala on-line na vaše otázky
Foto: blondynka.sk

Proslavil ji pozdrav „Buďte blond!" a schopnost nespoutané improvizace ve skečích v pořadu Na stojáka. Hostem on-line rozhovoru na Aktuálně.cz byla v úterý odpoledne Iva Pazderková.

Čtenáři se ptali na její aktuální filmovou roli: v rodinné komedii režiséra Juraje Šajmoviče Tady hlídám já o hyperaktivní holčičce a jejím největší kamarádovi, jezevčíku Hugovi, hraje inteligentní, sebestřednou a sexuálně náruživou megeru Miladu.

Iva Pazderková při on-line interview v redakci Aktuálně.cz
Iva Pazderková při on-line interview v redakci Aktuálně.cz | Foto: Obrazová sekce, Daniel Poláček

Jinak ale stejně jako film má podle jedné z odpovědí ráda i divadlo. Dvaatřicetiletá rodačka z Uherského Hradiště vystudovala v Brně JAMU a od roku 2003 je v angažmá Divadla Na Fidlovačce. Můžete ji vidět v představeních jako Tři holky jako květ, Lucerna, Řeči, řeči nebo Hotel mezi dvěma světy.

Pazderková se vyjádřila také ke své nové zpěvácké vášni. Na internetu už se objevila píseň Bulimička, kterou nazpívala pro hudební projekt Jana Lstibůrka Blázinec. Ten oficiálně vyjde na počátku června. Pazderková naznačila, že se na ni v roli zpěvačky můžeme těšit i v budoucnu.

Nepřekvapivě ale nejvíc otázek směřovalo k jejímu alter egu: „blbé blondýně". Komička se tak čtenářům například svěřila, jestli jí její nejpopulárnější role zasahuje do soukromí a vyjádřila se ke složitým expertním otázkám typu, jak to dělají lidé na jihu, že nespadnou ze zeměkoule.

Odpovědi Ivy Pazderkové na vaše otázky čtěte níže.


 

Právě se děje

Další zprávy