Potvrzeno. Daniel Craig si zahraje i v příští bondovce. Ale už opravdu naposledy, tvrdí

ČTK ČTK
16. 8. 2017 10:19
Po měsících spekulací britský herec Daniel Craig potvrdil, že se ještě jednou vrátí na filmová plátna v roli neohroženého agenta Jamese Bonda. Řekl to během rozhovoru s moderátorem americké The Late Show Stephenem Colbertem. V dalších dílech už ale podle svých slov účinkovat nebude.
Daniel Craig alias James Bond ve filmu Spectre.
Daniel Craig alias James Bond ve filmu Spectre. | Foto: Sony Pictures

Po měsících spekulací britský herec Daniel Craig potvrdil, že se ještě jednou vrátí na filmová plátna v roli neohroženého agenta Jamese Bonda. Film má pracovní název Bond 25 a promítat se bude na konci roku 2019.

Spekulace o herci, který bude hrát agenta s povolením zabíjet v pětadvacátém filmu oblíbené série, ukončil Craig během rozhovoru s moderátorem americké The Late Show Stephenem Colbertem. Na otázku, zda bude v nové bondovce opět hrát titulní roli, odpověděl krátce: "Ano." Dostalo se mu za to bouřlivého potlesku publika.

Na otázku, zda se po pětadvacáté bondovce objeví ještě v nějaké další, ale devětačtyřicetiletý Craig odpověděl zamítavě. Už po posledním filmu Spectre přitom britský herec tvrdil, že by si raději podřezal žíly, než aby Bonda opět hrál. Později svůj výrok označil za důsledek vyčerpání po natáčení.

Craig do dnešní doby ztvárnil hlavní roli již ve čtyřech bondovkách: Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre.

Informaci o tom, že Craig vezme roli Bonda i tentokrát, na počátku července přinesla dlouholetá producentka akční série Barbara Broccoliová. Britský herec to ale ještě v úterý v rozhovoru s bostonským rádiem Magic 106.7 odmítal potvrdit.

Produkční společnosti Metro-Goldwyn-Mayer a Eon Productions oznámily, že se nové dobrodružství agenta 007 bude v amerických kinech promítat od 8. listopadu 2019.

V Anglii a ve zbytku světa včetně Česka se premiéra nového snímku uskuteční tradičně o něco dříve než ve Spojených státech.

 

Právě se děje

Další zprávy