Obrazem: Za sloupem je Český lev

Obrazem: Za sloupem je Český lev
Jeviště slavnostního večera v Lucerně bylo pěkné, rozlehlé a barevné. Místo pro nominované však bylo na něm vybráno tak, že přímo mezi nimi a jediným místem, odkud smí novináři fotografovat, byl sloup konstrukce osvětlení jeviště.
Český lev za mřížemi. Předávání ceny za nejlepší hudbu - skupina Buty dává Lva do rukou zvukařů filmu Edith Piaf. Některé scény tohoto filmu se natáčely právě v Lucerně.
Při udělování kategorie za nejlepší mužský herecký výkon se na scéně vedle sloupu objevila i Alice Nellis. Zastupovala nepřítomného Karla Rodena. Vlevo od ní pak Zdeněk Svěrák a Ivan Trojan, který si sošku nakonec odnesl.
Naopak při kategorii ženský herecký výkon v hlavní roli nestála na pódiu ani jedna z nominovaných. Hostesky s diplomy přišly a zase odešly.
Foto: Ondřej Besperát
2. 3. 2008 14:00

Lucerna - Fotografování slavnostního večera Českých lvů není snadný úkol, to jsem věděl. Letos se však produkci ČFTA podařil další skvělý kousek. Místo pro nominované bylo na rozlehlém pódiu vybráno tak, že přímo mezi nimi a jediným místem, odkud smí novináři fotografovat, byl sloup konstrukce osvětlení jeviště.

&nbsp

Čtěte více: Svěrák nebyl zklamaný, Vejdělek šel plodit
Český lev: Filmem roku jsou podle akademiků Tajnosti
Výsledky: Seznam čerstvých držitelů Českých lvů

 

Právě se děje

Další zprávy