Obrazem: Festival Colours of Ostrava už první den praskal ve švech. Na vstup se čekalo několik hodin

Atmosféra prvního dne festivalu Colours of Ostrava 2017.
Skupina alt-J hrála v České republice podruhé. Zaujala její efektní vizuální show - novinka, která prý přišla s velkým pódiem.
Dlouhé fronty na vstup do areálu.
Fanoušci prvního festivalového dne při koncertu mladičké Birdy, která zaujala krásným hlasem i talentem napsat písničku.
Když na pódium nakráčela kapela Imagine Dragons, jíž se cestou do Ostravy opozdila zavazadla i kytara, veškeré publikum se stáhlo před hlavní pódium.
Foto: Economia
Kultura Kultura
20. 7. 2017 1:42
Kdo první den festivalu Colours of Ostrava 2017 nedorazil do areálu okolo poledne, ten se musel smířit s dlouhou frontou, která od vstupních bran vedla až k hlavní silnici. Zájemci o koncerty kapel alt-J, Tata Bojs či Imagine Dragons si tak museli několik hodin počkat. A to i přesto, že pořadatelé podle tiskového mluvčího Jiřího Sedláka nasadili ke vstupním branám maximum personálu. V areálu by se během čtyř dnů mělo vystřídat rekordních dvaačtyřiceti tisíc lidí, festival je vyprodaný. Ve čtvrtek na něm při své tuzemské premiéře zahraje Norah Jonesová. Podívejte se, jak to v areálu Dolních Vítkovic, který trápilo velké horko, první festivalový den vypadalo.
 

Právě se děje

Další zprávy