Michal Hrůza oslaví 20 let na hudební scéně velkolepým koncertem v pražském Rudolfinu

Hana Slívová Hana Slívová
28. 8. 2017 12:13
K nové desce Sám se sebou, jarnímu zámeckému turné a podzimní koncertní šňůře po kulturních domech a klubech si zpěvák Michal Hrůza ke dvaceti letům na scéně nadělil také tři koncerty se symfonickými orchestry. Po karlovarském vystoupení a setu na Colours of Ostrava zahraje Hrůza s kapelou 5. října 2017 v pražském Rudolfinu spolu se ženským symfonickým orchestrem Bon Art Pops Orchestra a s dětským sborem Coro Piccolo.
Video: YouTube / Michal Hrůza

Michal Hrůza si na letošním festivalu Colours of Ostrava připravil pro fanoušky speciální set s Janáčkovou filharmonií. Podobný koncert na podzim uslyší i pražské publikum.

Hrůzu a jeho Kapelu Hrůzy 5. října v pražském Rudolfinu doprovodí ženský symfonický orchestr Bon Art Pops Orchestra a dětský sbor Coro Piccolo.

"Máme připravený repertoár na dvě hodiny, dvacet skladeb, které pro symfoniky rozepsal náš klávesista Karel Heřman," říká Michal Hrůza. "V programu zazní skladby, které jsem napsal ještě v devadesátých letech, novější z mé sólové dráhy, ale i ukázka písní z letošního alba Sám se sebou."

Kromě jedenapadesáti členek Bon Art Pops Orchestra a padesáti dětí z Coro Piccolo se na pódiu v roli hostů ukážou zpěvačky Lenka Dusilová, Klára Vytisková a Olga Königová, které si s Hrůzou zazpívají duety.

Po koncertu v Rudolfinu vyrazí Michal Hrůza s kapelou na podzimní část turné po kulturních domech a klubech. Hudebník na něm představí nové album Sám se sebou. Předskakovat bude kapela Ille Olgy Königové.

Druhá část turné pak proběhne v březnu a dubnu roku 2018.

 

Právě se děje

Další zprávy