Stan u Thermalu zažije "alkoholový převrat" s DJs z Roxy

Kultura Kultura
4. 7. 2014 7:27
Na festivalu v Karlových Varech se za mixážní pult postaví známí DJs klubové scény i legendy taneční hudby.
Ve Varech vystoupí Kay Buriánek ze skupiny Sunshine a Jana Kománková
Ve Varech vystoupí Kay Buriánek ze skupiny Sunshine a Jana Kománková | Foto: Jana Kusalová

MFF Karlovy Vary 2014 – Na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech nahradí po třech letech ve stanu u Thermalu známou irskou whiskey stejně známá finská vodka. Finlandia Bar s mottem „Less ordinary“ se ale i letos bude snažit nabídnout originální program.

Kromě již zajetých KVIFF Talks budou se ve stanu uskuteční diskuse "Less ordinary people", kterých se zúčastní například americký herec Brian Caspe (Wanted, Solomon Kane), který žije v Praze.

O hudební složku se postarají známí DJs české klubové scény, které zajišťuje oblíbený klub Roxy. Nabídnou dance, house, funk, hip-hop, drum’n’bass a další styly.

Stavba stanu u hotelu Thermal v Karlových Varech
Stavba stanu u hotelu Thermal v Karlových Varech | Foto: Kultura

V pátek, první den fungování stanu, zahájí Brit Chris Sadler, rezidentní DJ Roxy, jehož živelně tepající sety v rytmu energic pumpin' house můžete znát z klubových nocí Climax. Za mixážní pult se po něm postaví známý DJ Loutka, který má připravený house set. DJ sbíral zkušenosti v předních amsterodamských klubech, v Česku je zapsán jako jeden ze zakladatelů taneční scény.

Další legendou klubové scény, která ve stanu zahraje, a to v pátek 11. července, je Pavel Bidlo alias DJ Bidlo. Své fanoušky si získal při vystupování v Holandsku, Německu nebo USA, kde několik let žil. Posluchači si nikdy nemůžou být jisti jeho stylem, protože DJ Bidlo svými mixy rád překvapuje.

Dále vystoupí Michael C, Robot, Akvamen, Jorgos, Friky, Jana Kománková & Kay Buriánek se skupiny Sunshine, Subgate, RockStar, Friky, 2K & Sweg nebo DJ Cubik a řada dalších hudebníků.

Finská vodka pronikne letos i do Aeroportu, který otevře své brány na Goethově vyhlídce nad Karlovými Vary. Přímo od stanu bude zřízena pravidelná autobusová linka do Aeroportu, která dopraví zájemce denně mezi 20. a 4. hodinou ranní.

 

Právě se děje

Další zprávy