Foto: Plovárna s Lulou, glóby a alchymie v Karlových Varech

Laura Dern dorazila do Karlových Varů.
V Městském divadle na ni čekal Marek Eben. Dokonalý gentleman Lauru Dern viditelně zaujal.
Na plovárně s Laurou a Markem bylo i plné hlediště karlovarského divadla.
Laura Dern a Marek Eben.
Laura Dern při příjezdu zahrála etudu na téma: Jsem tak šťastná v Karlových Varech.
Foto: Anna Vedralová
ČTK Anna Vedralová, kviff, ČTK
Aktualizováno 11. 7. 2014 22:09
Laura Dern přijela do Karlových Varů. Cena prezidenta připadla Zdeňku Svěrákovi, William Friedkin si vyzvedl globus, Jana Švankmajera ocenily filmové archivy, v týdnu se diskutovalo s Brianem Caspem.

MFF Karlovy Vary 2014 - Devětačtyřicátý filmový festival v Karlových Varech se pomalu chýlí ke konci. Podívejte se do zákoutí festivalového města i na aktuální dění.

Ve čtvrtek v podvečer přijela hollywoodská herečka Laura Dern. Při příležitosti její návštěvy bude v sobotu večer v Letním kině promítnut dnes už kultovní film Davida Lynche Zběsilost v srdci, v němž vytvořila ústřední pár společně s Nicolasem Cagem, když si zahrála dívku Lulu. Film získal na MFF v Cannes 1990 Zlatou palmu.

Ve čtvrtek večer pozval Marek Eben Lauru Dern Na plovárnu do Městského divadla. V týdnu se také diskutovalo ve stanu Finlandia s americkým hercem Brianem Caspem a herečkou a dabérkou Jessicou Boone.

P.S. Opět jsme fotili operativně i na mobil LG G3, z nějž můžete další fotky vidět i na facebookové stránce Kultura Aktuálně.

 

Právě se děje

Další zprávy