Foto: Karlovy Vary televizní, mobilní, deštivé i plážové

neunikneš! Televize na každém kroku.
...
...
Na pláži.
Foto: Anna Vedralová
Anna Vedralová, Dominik Hejbal (LG G3)
12. 7. 2014 13:41
Užijte si atmosféru karlovarského festivalu ve fotografiích.

Fotogalerie - Karlovarský festival v sobotu večer skončí vyhlášením cen ve Velkém sále Thermalu. 49. ročník přehlídky do západočeských lázní přilákal stovky filmových tvůrců a tisíce fanoušků.

Slavnostní zakončení bude možné sledovat i na obrazovkách firmy LG, které jsou rozesety na mnoha místech festivalového paláce.

Večer bude spojen s projekcí závěrečného snímku, kterým je divácký hit letošního festivalu v Cannes, koprodukovaný bratry Almodóvary s názvem Divoké historky. Černou povídkovou komedii o šesti podobách pomsty natočil v argentinsko-španělské koprodukci režisér Damián Szifrón.

Celý ceremoniál bude letos poprvé možné sledovat díky společnosti Aerofilms také v téměř 40 kinech po celé republice. Ve všech bude po přenosu stejně jako ve Varech následovat projekce filmu Divoké historky.

Definitivně poslední filmovou projekcí bude ve 23:00 kultovní film Davida Lynche Zběsilost v srdci, kterou uvede ve osobně v Letním kině hollywoodská herečka Laura Dern. Vytvořila v něm společně s Nicolasem Cagem ústřední pár. Snímek získal Zlatou palmu v Cannes v roce 1990 Zlatou palmu. Na projekci se zájemci dostanou zdarma.

 

Právě se děje

Další zprávy