Chlapi, já tu píseň nechci zpívat. Mariah Carey dělala potíže při natáčení filmu

mad
Aktualizováno 28. 5. 2017 14:50
Zpěvačka Mariah Carey se odmítala podřídit plánu natáčení nové americké komedie Hráčské doupě. Na place požadovala karavan s bílými plyšáky, měnila vyznění role a nechtěla zpívat píseň, kvůli které si ji štáb vybral.
Mariah Carey arrives at the 2015 Billboard Music Awards in Las Vegas
Mariah Carey arrives at the 2015 Billboard Music Awards in Las Vegas | Foto: Reuters

Americký komik Rob Huebel mluvil v show Entertainment Radio o tom, jak probíhalo natáčení jeho nového filmu Hráčské doupě, v němž se objeví po boku Willa Ferrella (Táta je doma) a Amy Poehler (V hlavě).

Huebel popsal potíže, se kterými se štáb setkal, když na přetáčky snímku dorazila popová zpěvačka Mariah Carey.

"Byla najatá, aby zazpívala jednu píseň, a pronesla: Chlapi, já tu píseň nechci zpívat. Pak se objevila ve scéně, v níž má být zastřelena, ale i to odmítla. Řekla, že si nemyslí, že by její postava měla být zabita kulkami, a chtěla je odrazit jako Wonder Woman," vyprávěl požadavky Mariah Carey komik.

Huebel také prý zaslechl, že zpěvačka na natáčení dorazila se čtyřhodinovým zpožděním a chtěla, aby byl její přívěs plný bílých růží a bílých plyšových jehňat. Na dotaz, zda se Carey objeví ve finálním sestřihu filmu, Huebel odvětil, že pokud ano, budou na tom tvůrci "muset zapracovat."

Pro popovou hvězdu to přitom není první filmová zkušenost. Od roku 1999 se objevila například v komedii Zohan: krycí jméno Kadeřník (2008) nebo v dramatu Precious (2009) a Komorník (2013).

Film Hráčské doupě vypráví o manželské dvojici, která spolu se sousedy založí ilegální kasíno, aby získala peníze potřebné pro vzdělání dcery. V Americe bude mít film premiéru 30. června 2017. 

 

Právě se děje

Další zprávy