50 odstínů šedi nekončí. Příběh převypráví sadista Grey

jaz
3. 6. 2015 10:41
Knižní trilogii Padesát odstínů šedi čeká pokračování. Už v polovině června vyjde čtvrtý díl, který se zaměří na sadistického miliardáře.
Padesát odstínů šedi.
Padesát odstínů šedi. | Foto: Cinemart

Praha – Autorka úspěšné série erotických románů E. L. James oznámila přes své vydavatelství Vintage Books, že nový díl Padesáti odstínů šedi vyjde již v červnu, píše web Variety.

"Ahoj všichni. Pro ty, kteří se už nemohli dočkat, Christianův román Padesát odstínů šedi bude publikovaný 18. června, na jeho narozeniny. Pojmenovala jsem ho Grey a doufám, že si ho zamilujete," napsala autorka na Instagramu s tím, že knihu věnovala všem fanouškům, kteří si ji v podstatě vyprosili.

Čtvrtý román navazuje na příběh studentky Anastasie Steele, která se zamiluje do Christiana Greye, bohatého podnikatele s poněkud netradičními sexuálními choutkami. Tentokrát ale britská autorka změní vypravěče a Anastasii z předchozích třech dílů vystřídá Christian, který čtenáře zavede do svého světa.

"Christian je složitá postava a čtenáři byli vždy fascinováni jeho touhami a pohnutkami, jeho neklidnou minulostí. Navíc každý, kdo měl někdy vztah, ví, že příběh má vždy dvě strany," nechala se slyšet spisovatelka, která uvede knihu na trh i v elektronické podobě.

Letos měl premiéru i první díl filmové adaptace, ve které si zahráli hlavní hrdiny Jamie Dornan a Dakota Johnson. Režie se ujala Sam Taylor-Johnson. Ta ale oznámila, že na dalším pokračování spolupracovat nehodlá. Ohledně účinkování ve druhém díle byl na vážkách i sám představitel miliardáře Greye, jehož zrazovala manželka. Nakonec se původní herecká sestava měnit nebude.

Podívejte se na ukázku z filmu Padesát odstínů šedi. | Video: YouTube
 

Právě se děje

Další zprávy