Karel Gott zvládl první velký koncert po nemoci a chystá se na slovenský festival Topfest

ČTK ČTK
1. 6. 2017 0:17
Po úspěšném comebacku v Divadle Hybernia zpěvák Karel Gott oznámil, že se 1. července představí na festivalu Topfest ve slovenských Piešťanech. Další koncertní termíny budou přibývat na jeho facebookovém profilu.
V dubnu zazpíval Gott jako host na oslavě narozenin Karla Štědrého. | Video: https://www.youtube.com/watch?v=vd8JrEU339g

Zpěvák Karel Gott (77) se po středečním vystoupení v pražském Divadle Hybernia chystá 1. července zazpívat na festivalu Topfest ve slovenských Piešťanech. Naposledy se Gott na podobné akci představil v roce 2014, tehdy vystoupil na Rock for People v Hradci Králové. Na koncertě tehdy bylo asi dvacet tisíc lidí. 

"Vzhledem k jinému publiku zvolím v Piešťanech trochu jiný repertoár než v Hradci Králové," řekl Gott. Potvrdil, že středeční vystoupení v Divadle Hybernia pro něho znamená návrat na velká pódia po nedávné těžké nemoci. "Zatím jsem sólově zazpíval jen v klubovém prostředí pro známé," dodal.

Oním klubovým prostředím byla pražská Malostranská beseda, kam 10. října dorazilo 115 majitelů vstupenek zakoupených v předprodeji. 

Na koncertě s názvem Karel Gott still aLIVE v Hybernii ve středu zazněly za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka písně s Evou Pilarovou (Je nebezpečné dotýkat se hvězd z muzikálu Kdyby tisíc klarinetů), Ilonou Csákovou (Pláč od Roye Orbisona, což byla jediná novinka na koncertním repertoáru), Dashou, Vojtěchěm Dykem či Petrem Kolářem.

Vstupenky na dnešní koncert do divadla s kapacitou 850 míst zmizely půl hodiny od otevření předprodeje. Podle zákulisních informací dostal Gott nabídku ještě letos vystoupit v O2 areně.

Termíny dalších Gottových koncertů se bude veřejnost podle jeho mluvčí Anety Stolzové průběžně dozvídat z facebookového profilu. 

 

Právě se děje

Další zprávy