Jak to dopadne s hrdiny seriálu Hra o trůny? Cersei by oživila své děti, Deanerys si chce užívat

Ondřej Chlupáček Ondřej Chlupáček
15. 6. 2016 11:53
Oblíbený seriál Hra o trůny je charakteristický častými dějovými zvraty a ani samotní herci nevědí, jaký osud je čeká. Americký magazín Entertainment Weekly se proto rozhodl zeptat, jak si některé klíčové postavy seriálu myslí, že to s nimi dopadne.
Hra o trůny
Hra o trůny | Foto: HBO

Fanoušci oblíbeného seriálu Hra o trůny se už mohli několikrát přesvědčit, že scenáristé Daniel Weiss a David Benioff jsou po vzoru autora knižní předlohy George R. R. Martina velmi nevyzpytatelní. 

Seriál i knihy jsou charakteristické právě častými příběhovými zvraty a úmrtími hlavních postav.

Americký magazín Entertainment Weekly se proto rozhodl zeptat několika z nich, jak si myslí, že to s nimi dopadne. „Řekla bych, že Sansa by si přála, aby mohla usednout na železný trůn a společně vládnout s Petyrem Baelishem. Rovněž by chtěla být nablízku zbytku své rodiny. I s těmi členy, kteří již nejsou mezi živými,“ tvrdí herečka Sophie Turnerová.

Její seriálová mladší sestra Arya v tom má jasno. „V seriálu je několik klíčových postav, které byly doopravdy důležité pro příběh, ale je nutné se jich zbavit a nechat povstat Aryu na vrchol,“ říká s úsměvem Maisie Williamsová.

Herečka Natalie Dormerová ztvárňující v seriálu královnu Margaery Tyrell je naopak celkem spokojená s tím, jak se věci vyvíjejí: „Margaery by si přála, kdyby se jí a králi Tommenu Baratheonovi narodila dcera Rose, která by jako první královna dosedla na železný trůn a vládla by,“ konstatuje herečka.

Děti zmínila i Cersei Lannister, pomstychtivá matka se sklony k incestu, ztvárněná Lenou Headeyovou, která by nejraději oživila všechny své zesnulé děti a žila s nimi společně až do konce svých dní.

Emilia Clarková v seriálu vystupující jako Deanerys Targaryen, z bouře zrozená matka draků, si konec seriálu představuje velmi idylicky. Na zádech svého draka by ráda přiletěla do Západozemí, kde společně ukradnou trůn, unesou několik dle jejích slov krásných mužů, společně odletí do Karibiku a tam budou relaxovat. „A to je konec Hry o trůny, dámy a pánové, děkuji vám,“ říká ve videu ironicky Clarková a uklání se. 

 

Právě se děje

Další zprávy