Herec Ian McKellen odmítl milionovou nabídku. Podnikatel chtěl, ať ho oddá v kostýmu Gandalfa

Magazín Magazín
22. 8. 2016 22:00
Herec Ian McKellen odmítl nabídku podnikatele Seana Parkera, aby na jeho svatbu přišel v kostýmu čaroděje Gandalfa. Podle zahraničních médií měl podnikatel 77letému herci nabídnout 1,5 milionu dolarů (v přepočtu necelých 36 milionů korun).
Ian McKellen (Hobit: Šmakova dračí poušť).
Ian McKellen (Hobit: Šmakova dračí poušť). | Foto: Warner Bros.

Ian McKellen, představitel filmového Gandalfa, se vzdal doslova milionové nabídky podnikatele Seana Parkera, který chtěl po 77letém herci, aby přišel na jeho svatbu v kostýmu slavného čaroděje z Pána prstenů a oddal ho. Píše o tom The Mail on Sunday.

„Nabídli mi jeden a půl milionu dolarů, abych oddal jeden slavný pár v Kalifornii, což bych možná udělal, ale podmínkou bylo, že budu mít kostým Gandalfa,“ nechal se slyšet McKellen. „Tak jsem řekl, že se omlouvám, ale Gandalf svatby nedělá.“

Slova Iana McKellena přitom nejsou zcela pravdivá, v roce 2013 se právě v kostýmu čaroděje z Pána prstenů a Hobita objevil na svatbě svého hereckého kolegy a přítele Patricka Stewarta.

Šestatřicetiletý Sean Parker kontaktoval McKellena přes společného známého. Podnikatel, jehož jmění se odhaduje na 2,4 miliardy dolarů, patří mezi spoluzakladatele hudební sítě Napster a je akcionářem Facebooku.

 

Právě se děje

Další zprávy