Hvězdná pěchota potřetí zaútočí

kul
27. 8. 2006 10:00
Praha - Třetí řada pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar startuje právě tuto neděli. S Leošem Marešem v roli moderátora.
Nova opět hledá superstar
Nova opět hledá superstar | Foto: Ludvík Hradilek

Česko hledá Superstar bude obrazovku televize Nova okupovat až do 17. prosince, kdy diváci zvolí po Anetě Langerové a Vlastovi Horváthovi třetího adepta slávy.

Třetí řada soutěže dozná mnoha změn. Porotu tvoří pouze tři členové Ilona Csáková, Ondřej Hejma a Eduard Klezla, dvojici moderátorů nahradil Leoš Mareš.

Foto: ČTK

Diváci se mohou těšit na více dílů, mezi nimiž budou i dvě zcela nové epizody. První z nich bude speciál věnovaný Hvězdné pěchotě, druhou pak emotivní díl Dlouhá cesta, ve kterém bude porota rozhodovat o dvacítce semifinalistů.

Vedle nových dílů se budou diváci se SuperStar setkávat i v nových časech. Vyhlášení výsledků hlasování se od semifinále přesouvá z nedělní noci na pondělní večer po Pojišťovně štěstí. Pondělky budou patřit také speciálu o Hvězdné pěchotě a Dlouhé cestě.

Zcela nový kabát dostanou semifinálová kola, ve kterých se o postup do finále utká v oddělených skupinách deset dívek a deset chlapců.

Infobox
Autor fotografie: Ludvík Hradilek

Ze skupin pak budou postupně odpadávat ti, kteří dostanou v daném kole od diváků nejméně hlasů. Postupně tak vykrystalizuje finálová desítka složená z pěti nejlepších chlapců a pěti nejlepších dívek.

"Letošní SuperStar se nechala hodně inspirovat zatím poslední americkou sérií a věříme, že připravené změny diváci ocení," říká mluvčí soutěže Adam Kotalík.

Nedělní první díl představí v medailoncích členy poroty, nabídne ochutnávku z toho, co diváky čeká v dalších epizodách z castingů, uvede první dobré zpěváky i některé adepty Hvězdné pěchoty. Diváci se mohou těšit i na vtipné výroky Ondřeje Hejmy, Ilony Csákové a především Eduarda Klezly, z jehož přísných, ale výstižných soudů je v prvním díle sestaveno krátké pásmo.

 

 

Právě se děje

Další zprávy