Zakladatel skupiny Kiss je obviněn z napadení

Kultura Kultura
26. 12. 2009 9:10
Gene Simmons se popral v obchodním domě v Los Angeles
Gene Simmons (vlevo) v dobách největší slávy Kiss.
Gene Simmons (vlevo) v dobách největší slávy Kiss. | Foto: Aktuálně.cz

Los Angeles - Baskytarista a jeden ze zakladatelů skupiny Kiss Gene Simmons byl na Štědrý den zažalován manželským párem. Nathan Marlowe a jeho žena Cynthia tvrdí, že je Simmons hrubě napadl, když ho začali filmovat malou kamerou v obchodním domě v Los Angeles.

Prý jim vyhrožoval a nakonec jim kameru sebral. Podle dvojice se Marlowe Simmonse zeptal na jeho názor na monogamii. Hudebník mu odvětil, ať si udělá fotografii a zmizí.

Pak jej ale údajně Simmons napadl a vzal kameru. Následně zaútočil i na ženu, která si chtěla kameru vzít zpět.

Pár chce vymáhat na Simmonsovi odškodné 25 tisíc dolarů. Podle agentury AP se rocker ani jeho právní zástupce k incidentu zatím nevyjádřili.

Charlie Sheen.
Charlie Sheen. | Foto: www.abc.net.au

Šedesátiletý Simmons se narodil v izraelské Haifě jako Chaim Witz, ale brzy se přestěhoval do USA, kde v roce 1973 už pod jménem Gene Simmons spoluzakládal skupinu Kiss. Pověstnou kromě jiného tím, že se její členové v prvních deseti letech existence kapely líčili obličeje a odmítali ukazovat na veřejnosti své  tváře.

Problémy má o letošních Vánocích v USA také další známá celebrita. Herec Charlie Sheen. V Aspenu ve státě Colorado byl zatčen a posléze propuštěn na kauci za údajné napadení manželky.

Sheen měl v minulosti problémy a alkoholem a drogami, ze závislosti se léčil. Je znám hlavně z filmů Žhavé výstřely a Četa.

 

Právě se děje

Další zprávy