Koncert Mariah Carey jsme nesabotovali, brání se produkce nařčení, že chtěla zvýšit sledovanost

Fotky: Mariah Carey a její nepovedený silvestrovský koncert v New Yorku
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku
Foto: Reuters
mad
3. 1. 2017 15:50
Problematické vystoupení Mariah Carey o silvestrovské noci vyvolalo spekulace, které tvrdily, že produkce úmyslně koncert technicky sabotovala. Produkce však veškerá obvinění rázně odmítla a zdůraznila, že zpěvačku velmi obdivuje a na technických závadách nenese žádnou vinu.

Silvestrovský koncert Mariah Carey na newyorském Times Square měl technické problémy s playbackem, kvůli nimž zpěvačka pódium předčasně opustila.

Vzápětí se vyrojily spekulace, že její show byla záměrně sabotována. Článek webu TMZ cituje zdroje blízké zpěvačce, podle nichž bylo vystoupení úmyslně technicky napadeno, píše web deníku The Guardian.

Tým Carey si údajně opakovaně stěžoval produkci na to, že správně nefungují sluchátka, která měla vystupující v uších. Produkce reagovala ujištěním, že technický problém pomine, jakmile koncert začne.

Dick Clark Productions v oficiálním prohlášení reagovalo rázným popřením toho, že by show sabotovalo: "Naznačovat, že bychom někdy úmyslně ohrozili úspěch jakéhokoli umělce, je absurdní a nehorázná pomluva."

Produkce dodala, že výjimečně se technické závady objeví, ale vyšetřování zmíněného vystupování ukázalo, že společnost k problémům ničím nepřispěla. "Máme k slečně Carey coby umělkyni naprostý respekt a oceňujeme její obrovské úspěchy v branži," stojí v prohlášení.

Manažerka zpěvačky Stella Bulochnikovová naznačila, že odvysíláním technicky nezdařené vystoupení si chtěla televize zvýšit sledovanost, jak se svěřila v rozhovoru pro The Entertainment Weekly.

 

Právě se děje

Další zprávy